Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin buz olduğunu görmek

Rüyada denizin buz olduğunu görmek

Rüyada denizin buz olduğunu görmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, huzursuzlukların son bulacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına işarettir.

Rüyada denizin buz olduğunu gördüyseniz:

  • Bırakın karşınızdaki kişiler istediği serzenişte bulunsun.

Rüyada denizin üzerinde buz görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet eder.

Rüyada buz tutmuş deniz görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına alamet eder.

Rüyada denizin içinde buz görmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine delalettir.

Rüyada buz tutmuş denizde yüzmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, hayallere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin buz görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada buz denizi görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada denizlerin buz tuttuğunu görmek işlerini büyüteceğine, onlara hocalık edeceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizi buz tutmuş görmek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments