Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu ev görmek

Rüyada buzlu ev görmek

Rüyada buzlu ev görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, ondan faydalanacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına alamet eder.

Rüyada buzlu ev gördüyseniz:

  • Karışık bir durumun çözümünde strateji kurmaya ihtiyacınız olabilir.

Rüyada buz ev görmek zararının büyük olacağına, sevdiği birini kırmaya, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş ev görmek işe ve aşa kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzlu ev görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, işlerine bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada buzdan ev görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına delalettir.

Rüyada evde buz görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzdan dağ görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada denizin buz tutmasını görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada camda buz görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, işlerin eski haline döneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments