Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdan ev görmek

Rüyada buzdan ev görmek

Rüyada buzdan ev görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına yorulur.

Rüyada buzdan ev gördüyseniz:

  • Evliyseniz, eşinizle beraber bütün hayatınızı etkileyebilecek bir konuda karar vermeniz olasıdır.

Rüyada buz tutmuş ev görmek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzlu ev görmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işaret eder.

Rüyada buzdan ev görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada evde buz görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, herkesin desteğinin alınacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada buz ev görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına delalet etmektedir.

Rüyada buz üzerinde durmak dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına tabir olunur.

Rüyada büyük buz kütlesi görmek çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada buzlu merdiven görmek doyasıya hasret gidereceğine, tartışmalar yaşanacağına, işlerin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments