Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz ev görmek

Rüyada buz ev görmek

Rüyada buz ev görmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada buz ev gördüyseniz:

  • Dış etkilere fazla yüz vermezseniz size karşı yürütülen düşmenlık ya da kıskançlıklar sonuçsuz kalacaklardır.

Rüyada buzlu ev görmek hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, kötü günlerin biteceğine işarettir.

Rüyada buzdan ev görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, lüksünün artacağına delalet eder.

Rüyada evde buz görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada buz tutmuş ev görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada buz ev görmek büyük bir işe kavuşacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada buz üzerinde yürüdüğünü görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada buz tutmuş göle düşmek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işarettir.

Rüyada buz tutmuş dere görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, sevap işleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments