Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdan balık görmek

Rüyada buzdan balık görmek

Rüyada buzdan balık görmek İslami olarak günahlarının artacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada buzdan balık gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bazı kuruntularınız olabilir.

Rüyada buz tutmuş balık görmek ticaretinin gelişeceğine, yeni insanlarla tanışacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada buzlukta balık görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına tabir olunur.

Rüyada buzlu balık görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, işveren koltuğunda oturacağına yorulur.

Rüyada buzdan balık çıkarmak işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, başarılarının tadına varacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzda balık tutmak önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, dünya malı elde edeceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına yorulur.

Rüyada buzun içinde balık görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, borçları varsa ödeyeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına rivayet eder.

Rüyada buzun altında balık görmek verilen sözlerin tutulacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada buzlu suda balık tutmak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments