Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz tutmuş ev görmek

Rüyada buz tutmuş ev görmek

Rüyada buz tutmuş ev görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına işaret eder.

Rüyada buz tutmuş ev gördüyseniz:

  • Bir gecikme söz konusu ise, büyük resimde uyarlamalar yapılması gerektiği için olabilir.

Rüyada buz tutmuş ev görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada buz tutmuş balık görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine işarettir.

Rüyada buz tutmuş yolda yürümek verimli ve bereketli işler yapacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, elinin darlıktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerlerin buz tuttuğunu görmek işlerini tek başına yöneteceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine tabir olunur.

Rüyada buzdolabının buz tuttuğunu görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buz tutan deniz görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına işaret eder.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, helal rızka sahip olunacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına işarettir.

Rüyada buz tutmuş nehir görmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, geleceğinin parlak olacağına, planların boşa gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments