Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzun üstünde oturmak

Rüyada buzun üstünde oturmak

Rüyada buzun üstünde oturmak alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, mal ve para kazanılacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına delalet eder.

Rüyada buzun üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Geçmiş hataları affetmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada buzun üstünde oturmak ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına delalettir.

Rüyada buzda oturmak geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına alamet eder.

Rüyada buz üstünde kaymak çok büyük bir mutluluğa erileceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet eder.

Rüyada buz üstünde yatmak doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, gururlu bir hayat süreceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada denizin üstünde buz görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, kötü gününden de geri duracağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş denizin üstünde yürümek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzun üstünde yürüdüğünü görmek aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buz üstünde koşmak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments