Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük kurbağa görmek

Rüyada çok büyük kurbağa görmek

Rüyada çok büyük kurbağa görmek manevi olarak çok yıpranılacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, makamını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada çok büyük kurbağa gördüyseniz:

  • Belli koşullarınızı dayatma dürtünüz artabilir.

Rüyada büyük kurbağa görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük yeşil kurbağa görmek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, kazancın her daim artacağına işaret eder.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kariyer planının altüst olacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına işarettir.

Rüyada evde büyük kurbağa görmek endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, yetki ve imza sahibi olacağına inanılır.

Rüyada çok büyük kurbağa görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir kurbağa görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada yatakta kurbağa görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada canlı kurbağa yemek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments