Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kurbağa görmek

Rüyada büyük kurbağa görmek

Rüyada büyük kurbağa görmek keyfinden ve neşesinden olacağına, bütçesinin daralacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük kurbağa gördüyseniz:

  • Geleceğinizi ilgilendiren konularda tahmin edilmesi zor hareketleri olan veya belirsiz tavırlardaki kişilere güvenmemelisiniz.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına inanılır.

Rüyada çok büyük kurbağa görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine inanılır.

Rüyada büyük kurbağa görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, hayaller kurulacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük yeşil kurbağa görmek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, hastalıkların iyileşeceğine, içinin rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir kurbağa görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde büyük kurbağa görmek malının ve parasının çoğalacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına işarettir.

Rüyada rengarenk kurbağa görmek başarılarının ve kazancının artacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada suda yüzen kurbağa görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, rahata kavuşmaya, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments