Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir kurbağa görmek

Rüyada büyük bir kurbağa görmek

Rüyada büyük bir kurbağa görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, hoşgörülü biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir kurbağa gördüyseniz:

  • Bitirmeniz gereken işler ya da tamamlamanız gereken görevler varsa, zamanında tamamlayabilmek ya da sözlerinizin arkasında durabilmek asına iki üç kere kontrol etmenizde fayda var.

Rüyada çok büyük kurbağa görmek yıpranacağına, strese gireceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir kurbağa görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada büyük yeşil kurbağa görmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada evde büyük kurbağa görmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada büyük kurbağa görmek üzücü olaylar yaşanacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, yanlış yollardan döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada gölde kurbağa görmek birikim yapılacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağa ve kurbağa görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments