Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek uğursuzlukların kol gezeceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada büyük yeşil kertenkele gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi başlıklı konuları ilgilendiren şeylerde gereken desteğe sahipsiniz.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, yüzüne kan geleceğine işarettir.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük kertenkele görmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük kertenkele görmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük bir kertenkele görmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde büyük kertenkele görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil kertenkele görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments