Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir kertenkele görmek

Rüyada büyük bir kertenkele görmek

Rüyada büyük bir kertenkele görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada büyük bir kertenkele gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin ilerlemenizi engelleme veya durdurma eğilimi konusunda ikna olmuşa benziyorsunuz.

Rüyada evde büyük kertenkele görmek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, sorunlarının sürekli artacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, zafer elde edeceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine yorulur.

Rüyada büyük kertenkele görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine delalettir.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına inanılır.

Rüyada çok büyük kertenkele görmek kısmetinin artacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir kertenkele görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinde kertenkele görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, kişinin kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments