Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük kertenkele görmek

Rüyada çok büyük kertenkele görmek

Rüyada çok büyük kertenkele görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük kertenkele gördüyseniz:

  • En küçük detayı bile dikkatle ele almalısınız.

Rüyada büyük bir kertenkele görmek güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Rüyada evde büyük kertenkele görmek iş sahibi olunacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bunu şeref sayacağına işarettir.

Rüyada çok büyük kertenkele görmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, uzak bir yola gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada büyük kertenkele görmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada fare ve kertenkele görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments