Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek kasasının daha çok para dolacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil büyük kertenkele gördüyseniz:

  • Askıda kalmış iş veya düzenlemeler konusunda yeni bir anlayış geliştirebilirsiniz.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, işlerini hafifleteceğine yorulur.

Rüyada evde büyük kertenkele görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir kertenkele görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük kertenkele görmek onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük kertenkele görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sevdikleri ile kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkte kertenkele görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, darp edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments