Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kertenkele görmek

Rüyada büyük kertenkele görmek

Rüyada büyük kertenkele görmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına, adeta havalara uçacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük kertenkele gördüyseniz:

  • Değişiklikten çekinmemeniz durumunda iş hayatınızda yakında farklı fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada büyük bir kertenkele görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine yorulur.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına işaret eder.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, sağlıklı ve zinde olacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük kertenkele görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına delalettir.

Rüyada çok büyük kertenkele görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalet eder.

Rüyada evde büyük kertenkele görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments