Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde akan su görmek

Rüyada evde akan su görmek

Rüyada evde akan su görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada evde akan su gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sınıfındandır.

Rüyada evde akan su görmek malların çoğalacağına, dinde tartışmaya, en büyük acılarının dineceğine yorulur.

Rüyada akan suyun üstünden geçmek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, hırpalanacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepeden akan su görmek anlaşmalardan cayılacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına delalettir.

Rüyada muslukta akan su görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına delalet eder.

Rüyada akan suyu durduramamak her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan su içinde balık görmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan sular görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına alamet eder.

Rüyada tersten akan su görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments