Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan suyu durduramamak

Rüyada akan suyu durduramamak

Rüyada akan suyu durduramamak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, umutlarını yitireceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan suyu durduramamak gördüyseniz:

  • Çok yoruldunuz ya da hırpalandınız, biraz da eğlenceye veya sanatsal aktivitelere zaman ayırmalısınız.

Rüyada akan suyu durdurmak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, insanlara iyilik yapmaya, rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan suyu durduramamak olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada akan kanı durdurmak çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada suya batmadan durmak bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun üstünde durmak zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına yorulur.

Rüyada su içinde durmak rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına işarettir.

Rüyada suyun üzerinde durmak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde durmak onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments