Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepeden akan su görmek

Rüyada tepeden akan su görmek

Rüyada tepeden akan su görmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, prestij kaybı yaşanacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, refah içinde yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, sorunlarının da son bulacağına delalettir.

Rüyada tepeden akan su gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeyler için iknaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tepeden akan su görmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına inanılır.

Rüyada yüksekten akan su görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işarettir.

Rüyada akan suyun üstünden atlamak ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine işaret eder.

Rüyada derede akan su görmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına rivayet eder.

Rüyada akan suya girmek kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yoldan akan su görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, iş yeri sahibi olacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada akan su sesi duymak eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, zenginliğe kavuşulacağına, bereket ve huzur getireceğine işaret eder.

Rüyada akan su görmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments