Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan su içinde balık görmek

Rüyada akan su içinde balık görmek

Rüyada akan su içinde balık görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, gitmediği yerlere gideceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan su içinde balık gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizi, maddi durumunuzu, evinizi veya dış görünüşünüzü ilgilendiren hatırı sayılır değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada akan su içinde balık görmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde akan su görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, sorunlarının tamamen biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan suyun içinde yürümek herkesin dikkatinin çekileceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan su içinde yürümek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, ferahlığa çıkacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada akan suyun içinde olmak iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine işaret eder.

Rüyada akan suyun içinden geçmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz suyun içinde balık görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada suyun içinde küçük balık görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments