Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan sular görmek

Rüyada akan sular görmek

Rüyada akan sular görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada akan sular gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizin ön planda olacak.

Rüyada akan suyun önünü kesmek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan suyun üzerinden atlamak yeni bir ilişki yaşanacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, yanlışlara düşeceğine işarettir.

Rüyada dağlardan akan su görmek kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine alamet eder.

Rüyada yoldan akan su görmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yolda akan su görmek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada musluktan akan su içmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan suya girmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil akan su görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments