Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muslukta akan su görmek

Rüyada muslukta akan su görmek

Rüyada muslukta akan su görmek işlerin yoluna gireceğine, zararların yakında telafi edileceğine, sorunlu bir döneme girileceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, üzüntülerin biteceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada muslukta akan su gördüyseniz:

  • Durmanız veya beklemeniz içinse, hiçbir neden yok gibi duruyor.

Rüyada muslukta akan su görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına alamet eder.

Rüyada musluktan akan suyu kapatmak işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, kişinin yaşamının değişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada musluktan akan su içmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine işarettir.

Rüyada su akan musluk görmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bir şeyden zarar görmeye delalettir.

Rüyada musluktan akan su görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine yorulur.

Rüyada akan musluk kapatmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, yardım edeceğine yorulur.

Rüyada boşa akan musluğu kapatmak sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine işarettir.

Rüyada musluktan akan kan görmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments