Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tersten akan su görmek

Rüyada tersten akan su görmek

Rüyada tersten akan su görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tersten akan su gördüyseniz:

  • Bazı istekleriniz diğerlerine mantıksız görünebilir.

Rüyada tersten akan su görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, malında azalmaya, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ters akan su görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına tabir olunur.

Rüyada ters akan dere görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada ters akan nehir görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada ters akan ırmak parlak bir kariyere sahip olunacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına inanılır.

Rüyada su akan hortum görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada akan suyu durduramamak aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada tepeden akan su görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments