Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan suyun üstünden geçmek

Rüyada akan suyun üstünden geçmek

Rüyada akan suyun üstünden geçmek cesaretinin yerine geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, tecrübe kazandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada akan suyun üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı manipüle etmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada akan suyun üstünden geçmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine yorulur.

Rüyada akan suyun üzerinden geçmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada su akan köprüden geçmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına işarettir.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akan suyun içinden geçmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, zinde kalacağına inanılır.

Rüyada akan suyun üstünden atlamak arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su üstünden geçmek itibarda meydana gelecek değişikliğe, hakkıyla kazanca, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine yorulur.

Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments