Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev zemini görmek

Rüyada ev zemini görmek

Rüyada ev zemini görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, büyük takdir toplanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ev zemini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler gönüllü olarak da ihtiyaç duyulan yerlere müdahale gerçekleştirebilirler.

Rüyada ev zemini görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zemin kat ev görmek zarar etmeyeceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mermer zemin görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada tahta zemin görmek ilişkilerin noktalanacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil zemin görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına rivayet eder.

Rüyada zemin kata taşınmak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada toprak zemin görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz zemin görmek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments