Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zemin kat ev görmek

Rüyada zemin kat ev görmek

Rüyada zemin kat ev görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, canın sıkılacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada zemin kat ev gördüyseniz:

  • Sırların ağzınızdan kaçması sorunlara neden olabilir.

Rüyada zemin kat ev görmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına işaret eder.

Rüyada zemin kata taşınmak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hastalanacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev zemini görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beton zemin görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprak zemin görmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada zemin görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ahşap zemin görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına rivayet eder.

Rüyada kaygan zemin görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments