Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz zemin görmek

Rüyada beyaz zemin görmek

Rüyada beyaz zemin görmek maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz zemin gördüyseniz:

  • Erkekseniz Alacağınız bir istihbarat sonucu işinizde olumlu gelişmeler meydana getirebilirsiniz.

Rüyada beyaz zemin görmek bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, önemli bir lider haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mermer zemin görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ahşap zemin görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına alamet eder.

Rüyada yeşil zemin görmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine işaret eder.

Rüyada zemin görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına tabir olunur.

Rüyada tahta zemin görmek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, yalan söylemeyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine işaret eder.

Rüyada ev zemini görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada evin zeminini görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments