Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta zemin görmek

Rüyada tahta zemin görmek

Rüyada tahta zemin görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, kötü günlerin biteceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta zemin gördüyseniz:

  • Yeni bir işe veya pozisyona talip olabilir, başvurularda bulunabilirsiniz.

Rüyada tahta zemin görmek yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada zemin kat ev görmek daha kararlı bir kişi olunacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin zeminini görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada mermer zemin görmek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine alamet eder.

Rüyada zemin kata taşınmak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalettir.

Rüyada beton zemin görmek elinin bolluğa kavuşacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine inanılır.

Rüyada ahşap zemin görmek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ev zemini görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments