Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne çiş yapmak

Rüyada üstüne çiş yapmak

Rüyada üstüne çiş yapmak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, dünya mallarının çoğalacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, üstün başarılar alacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne çiş yapmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan kişiler güven telkin etmiyor olabilir.

Rüyada başkasının üstüne çiş yapmak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi üstüne çiş yapmak hasret çekenlerin birleşeceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine tabir olunur.

Rüyada halının üstüne çiş yapmak sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne çiş yapmak endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine delalet eder.

Rüyada üstüne çiş yapıldığını görmek tövbelerin kabul olacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sokağa çiş yapmak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli çiş yapmak rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dışarda çiş yapmak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments