Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne idrar yapmak

Rüyada üstüne idrar yapmak

Rüyada üstüne idrar yapmak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına yorulur.

Rüyada üstüne idrar yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan ise kalbinizi açmış, ilgilendiğiniz bir insanın hayatınıza girmesini bekliyorsunuz.

Rüyada idrarını üstüne yapmak bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada üstüne idrar yapmak istediği başarıyı göstereceğine, mal edineceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada üstüne idrar sıçramak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada üstüne idrar sıçradığını görmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camide idrar yapmak önemli kararlar alınacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yere idrar yapmak aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakta idrar yapmak zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine rivayet eder.

Rüyada kendi üzerine idrar yapmak onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments