Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne büyük abdest yapmak

Rüyada üstüne büyük abdest yapmak

Rüyada üstüne büyük abdest yapmak emeklerinin karşılığını göreceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, onları koruyup kollayacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, başarılarını ispat edeceğine rivayet eder.

Rüyada üstüne büyük abdest yapmak gördüyseniz:

  • İnatçı bir olay için yardım teklif etmeniz durumunda, suçlanma riskiyle karşı karşıya olabilirsiniz.

Rüyada büyük abdestini üstüne yapmak rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada üstüne büyük abdest yapmak çok karlı yatırımlar yapacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, arkasından iyi konuşulacağına işaret eder.

Rüyada büyük abdestinin üstüne bulaştığını görmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Rüyada herkesin içinde büyük abdest yapmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine inanılır.

Rüyada büyük abdestini yapmak ve temizlemek maddi konuda zayıflayacağına, en pahalı evlerde oturacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına alamet eder.

Rüyada büyük abdestini beyaz yapmak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine alamet eder.

Rüyada evin içine büyük abdest yapmak kişinin hayatından yana hayır bulacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini donuna yapmak yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments