Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev temeli kazıldığını görmek

Rüyada ev temeli kazıldığını görmek

Rüyada ev temeli kazıldığını görmek bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına rivayet eder.

Rüyada ev temeli kazıldığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, evinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konularda olumsuz gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada ev temeli kazıldığını görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine inanılır.

Rüyada kazılmış ev temeli görmek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kazılmış temel görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temel kazıldığını görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada ev temeli atıldığını görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev temeli görmek işlerinden de geri kalacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada ev temel görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada eve temel atmak kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments