Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazılmış temel görmek

Rüyada kazılmış temel görmek

Rüyada kazılmış temel görmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına, istediği evde oturacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına işaret eder.

Rüyada kazılmış temel gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya emlakla ilgili konularda yapacağınız değişiklikler yeni ilgi alanları keşfetmenizi sağlayabilir.

Rüyada ev temeli kazıldığını görmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına işarettir.

Rüyada kazılmış temel görmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, birçok ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada kazılmış ev temeli görmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada temel kazıldığını görmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine inanılır.

Rüyada evin temelini atmak çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, zarar edeceğine yorulur.

Rüyada inşaat temeli kazmak ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, ağız tadından olacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına tabir olunur.

Rüyada ev temeli atıldığını görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına tabir olunur.

Rüyada inşaat temeli görmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments