Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazılmış ev temeli görmek

Rüyada kazılmış ev temeli görmek

Rüyada kazılmış ev temeli görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine işarettir.

Rüyada kazılmış ev temeli gördüyseniz:

  • Bir ilişki veya fiziksel bir değişiklik bir hamle yapmanızı ya da yaşam tarzınızda değişiklikleri körükleyebilir.

Rüyada ev temeli kazıldığını görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kazılmış ev temeli görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına tabir olunur.

Rüyada temel kazıldığını görmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kazılmış temel görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, canının kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev temeli görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada ev temel atmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev temeli atmak yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, hileye, fesada bulaşacağına, çok mutlu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada ev temeli atıldığını görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments