Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev temeli görmek

Rüyada ev temeli görmek

Rüyada ev temeli görmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına delalettir.

Rüyada ev temeli gördüyseniz:

  • Baskı altında ödün vermemelisiniz.

Rüyada ev temeli kazmak bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine yorulur.

Rüyada ev temeli görmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına tabir olunur.

Rüyada ev temeli eşmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına inanılır.

Rüyada ev temeli atmak bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, bereketli bir döneme girileceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni ev temeli görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev temeli atıldığını görmek rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına yorulur.

Rüyada ev temeli kazıldığını görmek yeni bir semte taşınılacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada ev temel atmak çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments