Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temel kazıldığını görmek

Rüyada temel kazıldığını görmek

Rüyada temel kazıldığını görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine işaret eder.

Rüyada temel kazıldığını gördüyseniz:

  • Rekabet içeren ya da zorluklarla dolu iş veya ortamlara katılabilirsiniz.

Rüyada kazılmış temel görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye delalettir.

Rüyada temel kazıldığını görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada ev temeli kazıldığını görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, büyük işlere imza atacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada kazılmış ev temeli görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, büyük çaba sarfedeceğine işaret eder.

Rüyada ev temeli atmak kazancının sağlam ve sabit olacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sözlerinden çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada bina temeli atmak kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev temeli görmek düşmanına galip geleceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Rüyada evin temelini atmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments