Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev temeli atıldığını görmek

Rüyada ev temeli atıldığını görmek

Rüyada ev temeli atıldığını görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, imkanlarının artacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada ev temeli atıldığını gördüyseniz:

  • Sonuçlar, sizin yolunuzda gitmeleri durumunda oluşacak sonuçlardan daha da iyi olabilir.

Rüyada ev temeli atıldığını görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına işarettir.

Rüyada kazılmış ev temeli görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına inanılır.

Rüyada ev temeli kazıldığını görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve temel atmak büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, kendini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev temeli eşmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına delalet eder.

Rüyada ev temel görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada ev temeli yapmak sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev temeli atmak rahat bir hayat sağlayacağına, duaların kabul göreceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments