Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev temel görmek

Rüyada ev temel görmek

Rüyada ev temel görmek iş hayatının tamamen bozulacağına, onu doyasıya yaşayacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine yorulur.

Rüyada ev temel gördüyseniz:

  • Ruhen veya felsefik olarak kendinizi geliştirmenize yardım edecek yolları araştırabilir veya bulabilirsiniz.

Rüyada eve temel atmak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına delalet eder.

Rüyada ev temeli eşmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada yeni ev temeli görmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev temel atmak iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına delalettir.

Rüyada ev temeli yapmak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına alamet eder.

Rüyada ev temeli kazmak yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev temeli atıldığını görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kazılmış ev temeli görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments