Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odayı su basmak

Rüyada odayı su basmak

Rüyada odayı su basmak işlerinin duracağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, zor zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada odayı su basmak gördüyseniz:

  • En azından canınız sıkılmayacak.

Rüyada odayı su basmak çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, geçiminin zorlaşacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatak odasını su basmak çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada mutfağı su basmak ailesini kaybedeceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına yorulur.

Rüyada evi temiz su basmak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, gelirinin daimi olacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evini su basmak sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına işaret eder.

Rüyada işyerini su basmak işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dükkanı su basmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine yorulur.

Rüyada banyoyu su basmak herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, kısmetli bir kişi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments