Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz suyuna basmak

Rüyada deniz suyuna basmak

Rüyada deniz suyuna basmak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, kendini yiyip bitireceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, sağlam bir kariyer edineceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz suyuna basmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sosyal ilişkileriniz sırasında tanışacağınız bir erkekle hoş bir macera başlatabilirsiniz.

Rüyada deniz suyuna basmak maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işarettir.

Rüyada eve su basmak bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvaleti su basmak çok güzel günler geçirileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada evine su basmak zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, hayatından çıkaracağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada işyerini su basmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, hayatını yoluna koymaya, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına rivayet eder.

Rüyada mutfağı su basmak atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine delalettir.

Rüyada evini su basmak zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada odayı su basmak keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments