Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev satın aldığını görmek

Rüyada ev satın aldığını görmek

Rüyada ev satın aldığını görmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sağlığın bozulacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine işaret eder.

Rüyada ev satın aldığını gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı yerine getirerek olayları kontrolünüz altında tutabilirsiniz.

Rüyada yeni ev satın aldığını görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işaret eder.

Rüyada annenin ev satın aldığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının ev satın aldığını görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski ev satın aldığını görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada başkasının ev satın aldığını görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin ev satın aldığını görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine delalettir.

Rüyada ev satın aldığını görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, çocuk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ceviz satın aldığını görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, çok daha mutlu olunacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments