Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının ev satın aldığını görmek

Rüyada arkadaşının ev satın aldığını görmek

Rüyada arkadaşının ev satın aldığını görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, küfürlü söze, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının ev satın aldığını gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda uzun zamandır yapmayı beklediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz ya da meydana gelen yenilikler hoşunuza gidebilir.

Rüyada arkadaşının ev satın aldığını görmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev satın aldığını görmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada annenin ev satın aldığını görmek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, çalışıyorsa terfi alacağına işarettir.

Rüyada yeni ev satın aldığını görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ev satın aldığını görmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski ev satın aldığını görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada başkasının ev satın aldığını görmek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının yeni ev aldığını görmek hastalıklarını yeneceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments