Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ev satın aldığını görmek

Rüyada başkasının ev satın aldığını görmek

Rüyada başkasının ev satın aldığını görmek galibiyetlerinin artacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, sorunların günden güne azalacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada başkasının ev satın aldığını gördüyseniz:

  • Şansınızın da olumlu desteği bütçenizi düzene koyabiliyorsunuz.

Rüyada annenin ev satın aldığını görmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına alamet eder.

Rüyada yeni ev satın aldığını görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, gelirinin de garanti altında olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının ev satın aldığını görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ev satın aldığını görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işarettir.

Rüyada eski ev satın aldığını görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına delalet eder.

Rüyada birinin ev satın aldığını görmek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına delalet eder.

Rüyada ev satın aldığını görmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, gözyaşlarının dineceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına rivayet eder.

Rüyada saat satın aldığını görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments