Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ev satın aldığını görmek

Rüyada birinin ev satın aldığını görmek

Rüyada birinin ev satın aldığını görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, uğursuzlukların kol gezeceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin ev satın aldığını gördüyseniz:

  • Karşı cinsten, çok beğendiğinizi birisinin ilgisi çekmeniz olasıdır.

Rüyada arkadaşının ev satın aldığını görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada birinin ev satın aldığını görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına tabir olunur.

Rüyada annenin ev satın aldığını görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına delalet eder.

Rüyada yeni ev satın aldığını görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işinden ekmeğinden olacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ev satın aldığını görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine yorulur.

Rüyada ev satın aldığını görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine işarettir.

Rüyada eski ev satın aldığını görmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzük satın aldığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments