Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni ev satın aldığını görmek

Rüyada yeni ev satın aldığını görmek

Rüyada yeni ev satın aldığını görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere rivayet eder.

Rüyada yeni ev satın aldığını gördüyseniz:

  • İş veya finans hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsiniz.

Rüyada yeni ev satın aldığını görmek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni araba satın aldığını görmek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işarettir.

Rüyada birinin ev satın aldığını görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, masa başı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev satın aldığını görmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine delalettir.

Rüyada annenin ev satın aldığını görmek işlerinin istediği gibi olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının ev satın aldığını görmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, kalp kırmayacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına inanılır.

Rüyada eski ev satın aldığını görmek yüksek moralli olacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına alamet eder.

Rüyada başkasının ev satın aldığını görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments