Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski ev satın aldığını görmek

Rüyada eski ev satın aldığını görmek

Rüyada eski ev satın aldığını görmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, işlerin günden güne daha da artacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski ev satın aldığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz, ne yönde ilerleyeceğiniz konusunda karar vermenizde etkili olabilir.

Rüyada eski ev satın aldığını görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalet eder.

Rüyada yeni ev satın aldığını görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, uygulayacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin ev satın aldığını görmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, dertlerinin biteceğine işarettir.

Rüyada başkasının ev satın aldığını görmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada birinin ev satın aldığını görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının ev satın aldığını görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, evliliğinde mutlu olacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına işarettir.

Rüyada ev satın aldığını görmek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, daima ona hürmet göstereceğine yorulur.

Rüyada yeni evi satıp eski ev almak aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, huzur ve kazanç getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments