Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin ev satın aldığını görmek

Rüyada annenin ev satın aldığını görmek

Rüyada annenin ev satın aldığını görmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, keyfin kaçacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin ev satın aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere güvenmemeniz gerektiğini anlayabilirsiniz.

Rüyada annenin ev satın aldığını görmek mal sahibi olacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine işarettir.

Rüyada ev satın aldığını görmek rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına rivayet eder.

Rüyada yeni ev satın aldığını görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada başkasının ev satın aldığını görmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının ev satın aldığını görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, üzgün ve karamsar olacağına delalet eder.

Rüyada eski ev satın aldığını görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ev satın aldığını görmek işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin ev aldığını görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments