Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ceviz satın aldığını görmek

Rüyada ceviz satın aldığını görmek

Rüyada ceviz satın aldığını görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, işlerin rayından çıkacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, rahat nedir öğreneceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına yorulmaktadır.

Rüyada ceviz satın aldığını gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemeniz veya aniden harekete geçmemeniz durumunda olaylar kendiliğinden çözülebilir.

Rüyada ceviz satın aldığını görmek karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ceviz içi satın almak ruhunun dinleneceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, büyük bir servete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ceviz aldığını görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden ceviz aldığını görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayna satın aldığını görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, istenen her şeye sahip olunacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çay satın aldığını görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, hasret ve özlem gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parfüm satın aldığını görmek hedeflere ulaşamayacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine inanılır.

Rüyada toprak satın aldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments