Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölcü almak

Rüyada ölcü almak

Rüyada ölcü almak işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, imkanlarının genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölcü almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etmek için az çok hesaplanabilir riskler alabilirsiniz.

Rüyada kilo ölçmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına işarettir.

Rüyada cetvelle ölçmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada belini ölçmek yeni bir hayata başlayacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada arazi ölçmek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, kişinin bundan zarar göreceğine delalettir.

Rüyada metreyle boy ölçmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mezar ölçmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, günahlarının affedileceğine rivayet eder.

Rüyada bel ölçmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, gelirinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada yatak ölçmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments