Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak ölçmek

Rüyada ayak ölçmek

Rüyada ayak ölçmek sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına yorulur.

Rüyada ayak ölçmek gördüyseniz:

  • Yalnız kaldığınızda daha verimli çalıştığınızı fark edebilirsiniz.

Rüyada ayak ölçmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine delalet eder.

Rüyada tarla ölçmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına delalettir.

Rüyada kilo ölçmek başarıya giden yolların açılacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar ölçmek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin boyunu ölçmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada arazi ölçmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boy ölçmek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilosunu ölçmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments