Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada metreyle boy ölçmek

Rüyada metreyle boy ölçmek

Rüyada metreyle boy ölçmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine delalettir.

Rüyada metreyle boy ölçmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ateşli, çoşkulu bir tutuma girerek ilişkide bulunduğumuz kişiye yerine getirmekte zorlanacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada metreyle boy ölçmek hayatının kötüye doğru gideceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine delalettir.

Rüyada metreyle ölçmek umutlarının söneceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına alamet eder.

Rüyada metreyle yeri ölçmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine delalet eder.

Rüyada metre ölçmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada metre cetvel görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada metre görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine işaret eder.

Rüyada şerit metre görmek şansın kapanacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına işaret eder.

Rüyada boy ölçmek yeniden can bulacağına, can sıkıcı haberler almaya, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments